четвъртък, 14 юни 2012 г.

Radmila Pelovska СПОДЕЛИ РЕЗУЛТАТ: Здравейте колеги и съмишленици на Вижън! С радост искам да споделя един здравен резултат - жена на 47г.,живееща в Япония, имаше поставена диагноза Рак на гърдата със заснето образувание от 30 мм. От години тя се е подлагала на традиционно лечение и лъчетерапия в тяхна болница,но явно неуспешно... След като се довери на нас и невероятните продукти, тя спазваше програма с много на брой продукти и в големи количества от началото на Март 2012г. Преди броени дни разбрах,че туморното образувание е изчезнало!!! Благодарна съм,че партнирам с качествена и толерантна компания като Вижън!

понеделник, 11 юни 2012 г.

РЕЗУЛТАТ с Ди Ай Гард нано – нашата семейна защита! Днес искам да ви разкажа за един удивителен продукт, който аз и семейството ми ползваме и от който аз имам конкретни набюдения и резултати. Това е сравнително нов продукт на пазара, натуралната добавка към храната с нано технология и се нарича - Ди Ай Гард нано (DiGnano). Един продукт, който не напразно се нарича - продукт за Вашата лична защита! Какво прави този продукт? - Помага да се защитим от влиянието на радиацията. - Спомага за извеждане на токсините и тежките метали от организма. - Стимулира работата на имунната система. - Повлиява благотворно върху храносмилателната система. - Спомага за подобряване дейността на черния дроб и жлъчния мехур. - Притежава активни регенериращи свойства. - Спомага за преодоляване синдрома на махмурлука. Ди Ай Гард нано съдържа уникално съчетание на активни компоненти - хлорела и опунция, както и комплекс от жизнено необходими витамини и аминокиселини. Аз страдам от болно гърло и гнойни сливици,бързо се разболявах и трудно ми минаваше. Ползвам Ди Ай Гард нано и се чувствам защитена. Вече не се разболявам от грип и настинки, а когато усетя, че имам индикации за проблем, пия предварително и по-често. Искам да ви разкажа резултата на моя мъж, защото си струва да се чуе. Той имаше проблем с хемороиди и фистула от години.Със сигурност много мъже имат подобен проблем. За всички тях искам да кажа, че този проблем е решим. Моя мъж не вярваше, че това е възможно. Със сигурност и вие на вярвате. Попитайте го и той сам ще ви разкаже. Ди Ай Гард нано + Детокс+Урсул + Куперс с подкрепата на класическата серия, решиха проблема и сега той е щастлив. Ние сме щастливи,че познаваме и ползваме продуктите на Вижън. Ако искате да знаете повече, свържете се с нас и ние с удоволствие ще споделим резултатите си. С уважение: Пепа и Атанас Игнатови Е-мейл: pepiignatova@abv.bg - GSM: 0889 433 668 ignatov_1949@abv.bg - GSM: 0876 694 990 Skype: pepa..ignatova1

вторник, 5 юни 2012 г.

ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСЕКИ ДЕН НОВИ РЕЗУЛТАТИ ПО ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ЩЕ СЕ РАДВАМ И ВИЕ ДА ПИШЕТЕ СВОИ РЕЗУЛТАТИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ, С КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯТЕ.МОЖЕ БИ ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!. БЛАГОДАРЯ ВИ!